Overwegingen om te weten over totaalrenovatie


We afleveren en legen rolcontainers speciaal passend gemaakt teneinde afval eenvoudig te scheiden. Aangaande Werven verhuurt afzetcontainers vanwege bouw- en sloop of renovatiewerken.

Hij had rond zichzelf een paar doctoren, notabelen en kapitaalkrachtigen bijeengebracht, die ook met de arbeiders vanwege een nodige fondsen zorgden . Die arbeiders enkel hadden het anders  nooit mogen klaren, aangezien daar was werkloosheid en honger toen.

Tijdens enige jaren houdt het geklasseerde paviljoentje, eerste buitenverblijf aangaande de familie Leirens en ook eerste schildersatelier van de Goedertiers,  stand.

(wie weet in Wetteren kon ofwel wou mij ooit zeggen waar Maria Van Severen was, of wat daar desnoods betreffende haar was gebeurd)

Mensen mochten aan Peter Hurkos foto's melden van mensen aan wie zij wat wilden weten. Zij dien dus ook een foto hebben afgegeven van hoofdhaar zuster, in alle stilte, en uiteraard betreffende de intentie desnoods iets te weten te komen.

Dat  men een bouwstijl niet iedere keer symbolisch mag opvatten, bewijst de voorkamer aangaande die thuis. Uit dit toepassen betreffende een neogotiek zou men mogen afleiden het Alphonse Buysse behoorde tot een katholieke elite aangaande de gemeente.

Hetgeen je beweer kan zijn zeker geen verzinsel, geen verbeelding maar feiten en zeker, behalve het Hurkos-verhaaltje en enkele zaken welke ik niet op papier kan zetten, te verifieren . Dit is zo, ik mag er ook niet omheen en enkele dingen zijn helemaal niet te verklaren, slechts: ze zijn juist, issue !

Ik wil hier echter alsnog eens uitdrukkelijk stellen het, indien ik namen noem in mijn reportage, het geenszins betekent dat de betrokkenen tevens doch wat te maken hebben betreffende een diefstal aangaande een Rechtvaardige Rechters. Laat dat duidelijk bestaan.

Onze collegas slopen gecontroleerd, opdat een afvalstoffen over elkaar gescheiden mogen worden. Het bouwafval mag daardoor alweer geraken hergebruikt. Lekkerder voor de natuur deelrenovatie en dit scheelt in de bouwkosten.

Ik heb door al die jaren over onderzoek heen gemerkt hoezeer het verhaal deel uitmaakt betreffende mijn leven . Je ben ermee vergroeid geweest, met al die organisaties waar verder Mr.

Het was het verweer met de tegenpartij met de weduwe Goedertier, die ons zware procedureslag voerde, doch hem verloor.

In ieder geval, dit hele plaatsvinden om Peter Hurkos blijft in mijn herinnering gebrand en ik heb het misschien weet wel 200 keer verteld, zelfs lang voor je die benaming Maria Over Severen in dit boek Cels tegenkwam zodra kroongetuige.

Korte wijzigingen zoals verplaatsen aangaande elektra  worden mits tijdig aangegeven dan ook ook niet mits meerwerk beschouwd.

Geef nu toe, ze hadden wegens zichzelf toch immers ons zéér voorname rustplaats uitgezocht: naast Vilain XIIII, een meeste gerenommeerde burgervaders aangaande de gemeente !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *